Scroll Top

سیمای سبز رهایی

درباره موسسه کاهش آسیب سیمای سبز رهایی

موسسه کاهش آسیب سیمای سبز رهایی از سال 1385 به عنوان نهادی غیر انتفاعی و غیر دولتی در راستای وظیفه انسانی، اهداف و رسالت خود؛ فعالیتش را جهت حمایت، درمان و کاهش آسیب بیماران اعتیاد و افرادی که با اچ.آی.وی/ ایدز زندگی می کنند، آغاز نموده است..

رسالت ما:​

موسسه کاهش آسیب سیمای سبز رهایی با کاهش آسیب های ناشی از اعتیاد، اچ.آی.وی/ ایدز و رفتارهای پر خطر، امید به زندگی را بالا برده و سلامت جامعه را افزایش می دهد. این موسسه به منظور نیل به این مهم در سطح میهن عزیزمان فعالیت خود را با تکیه بر آموزش، فرهنگ سازی، حمایت و توانمند سازی آغاز نموده است.
" از دیدگاه ما زیستن در محیط سالم حق طبیعی همگان است و کسانیکه به هر طریق با آسیب های اجتماعی درگیر شده اند باید بتوانند بدون هیچ تبعیضی خدمات مورد نیاز خود را دریافت نمایند".
این موسسه با بهره گیری از دانش و تخصص و با بسیج نمودن پتانسیل های اجتماعی در حوزه کاهش آسیب، درمان و باز توانی آسیب دیدگان اعتیاد، اقدام به راه اندازی و اجرای برنامه های ذیل کرده است:
– توزیع شام و ارائه خدمات کاهش آسیب در کلونی های شبانه معتادین 
– مددسرای اضطراری(Shelter)
– مرکز گذری ارائه خدمات کاهش آسیب اعتیاد به معتادان خیابانی (DIC)
– خانه میان راهی زنان و دختران بهبود یافته از اعتیاد بی سرپناه ” امان” (Half-Way House)
– کمپ ترک اعتیاد بانوان “مرهم” (مرکز اقامتی میان مدت درمان اعتیاد زنان)
– باشگاه مثبت ارائه خدمات به افرادی که با اچ.آی.وی/ ایدز زندگی می کنند (Positive Club)
– تیم های امداد رسان سیار (Out Reach)
– کارگاه کار آفرینی و اشتغال
– مرکز درمان سوء مصرف مواد “سلامت یاران”
– پایگاه مددکاری اجتماعی.
مديرعامل : حبیب بهرامی
تاريخ ثبت : 12/9/1385
محل ثبت : اداره ثبت شرکت ها
شماره ثبت : 20493
سال تاسيس : 1385

حوزه فعاليت: آموزش، مشاوره، پیشگیری و درمان در زمینه آسیب های اجتماعی
  • عضو شبکه سازمان های مردم نهاد فعال در حوزه مواد مخدر کشور های عضو اکو
  • عضو کمیته مشارکت های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران
  • عضو کار گروه آسیب های اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران
  • عضو کمیته هماهنگ کننده کشوری ایدز(CCM)
دارای بالاترین رتبه در حوزه های خدماتی، اجتماعی و اجرایی در بین سازمان های مردم نهاد شهر تهران

آدرس دفتر مرکزی موسسه: تهران – میدان محمدیه، خیام جنوبی، دلشاد دوم، پلاک 5، واحد1

تلفکس: 55983295

وب سايت: www.simayesabz.org

پست الكترونيكي : simaye_sabze_rahayi@yahoo.com و info@simayesabz.org

تقدیرنامه ها:​

  • دریافت تقدیر نامه از فرمانداری شهرستان اسلامشهر جهت تشکیل غرفه و حضور در نمایشگاه “هم پیمان در برابر گسترش ایدز” ویژه جوانان، دانشجویان و دانش آموزان دبیرستان های اسلامشهر که توسط فرمانداری و شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر از تاریخ 10/9/1387 لغایت 15/9/1387 برگزار گردید.
  • دریافت تقدیرنامه از ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری جهت تشکیل غرفه و حضور در جشنواره فرهنگی و المپیاد ورزشی541 “اعتیاد نه” که توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری از تاریخ 6/4/1387 لغایت 12/4/1387 در ورزشگاه شهید شیرودی برگزار گردید.
  • دریافت تقدیرنامه از کمیته پیشگیری و کنترل ایدز سازمان بهزیستی کشور جهت تشکیل غرفه در حاشیه همایش سراسری “پرستاری ، ایدز و جامعه” که توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و سازمان بهزیستی از تاریخ 15/11/1387 لغایت 16/11/1387 برگزار گردید.
  • دریافت تقدیرنامه از کمیته پیشگیری و کنترل ایدز سازمان بهزیستی کشور جهت تربیت آموزشگران همسان فعال در حوزه پیشگیری از اچ.آی.وی/ایدز در سال 1389 .

تالیفات :​

  • چاپ کتاب ″با تو می گویم درد دلم را″(دست نوشته افرادی که با اچ.آی.وی/ایدز زندگی می کنند)

دوره های گذرانده شده: ​

  • حضور در کارگاه آموزشی دو روزه “راهکار پیشگیری ازسوء مصرف مواد در بحران های خانواده ” که توسط دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل متحد در ایران (UNODC) و ستاد مبارزه با مواد مخدر برگزار گردید. (تهران – 20- 19/10/2009). با اخذ گواهی شرکت در کارگاه.
  • حضور در نشست هم اندیشی سه روزه ” نقاط قوت و ضعف برنامه های کاهش آسیب با حضور مدیران مراکز کاهش آسیب” که توسط کمیته پیشگیری و کنترل ایدز سازمان بهزیستی کشور برگزار گردید. ( جزیره کیش 11-9/11/1388). با اخذ گواهی شرکت در کارگاه.
  • شرکت در همایش پژوهشی یک روزه “جستجویی برای درمان های داروئی وابستگی به شیشه” که توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور برگزار گردید. (تهران 23/10/1388). با اخذ گواهی شرکت در کارگاه.
  • حضور در سمینار دو روزه “سومین سمینار سالیانه ایدز ایران” که توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مرکز تحقیقات ایدز دانشگاه علوم پزشکی تهران و انجمن حمایت از بیماران عفونی برگزار گردید. (تهران 9- 8/9/1388). با اخذ گواهی شرکت در کارگاه.
  • حضور در کارگاه آموزشی یک روزه “سازمان های مردم نهاد دست اندر کار مبارزه با مواد مخدر” که توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور برگزار گردید. (تهران 18/8/1388). با اخذ گواهی شرکت در کارگاه.
  • حضور در همایش سراسری و کارگاه آموزشی “سازمان های مردم نهاد دست اندر کار مبارزه با مواد مخدر” که توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر سراسر کشور و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران برگزار گردید. (تهران آبان 1388). با اخذ گواهی شرکت در کارگاه.
  • حضور در کارگاه سه روزه “بازآموزی و انتقال تجربیات مربیان پیشگیری از اچ.آی.وی/ایدز در زمینه رفتارهای پر خطر و اعتیاد” که توسط سازمان بهزیستی کشور با همکاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، دفتر گسترش برنامه سازمان ملل متحد (UNDP) و صندوق جهانی مبارزه با ایدز، سل و مالاریا (GFATM) در قمصر کاشان برگزار شد.( 13- 10/5/1388). با اخذ گواهی شرکت در کارگاه.
  • حضور در کارگاه آموزشی دو روزه “نخستین کارگاه آموزشی پیشگیری از اچ.آی.وی/ایدز و مواد مخدر در همسران مصرف کنندگان مواد برای سازمان های غیر دولتی” که توسط دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل متحد در ایران (UNODC) و ستاد مبارزه با مواد مخدر برگزار گردید. (تهران – 13- 12/5/2008). با اخذ گواهی شرکت در کارگاه.
  • حضور در کارگاه آموزشی سه روزه “تربیت مربی پیشگیری از اچ.آی.وی/ایدز در زمینه رفتار های پرخطر” که توسط کمیته پیشگیری و کنترل ایدز سازمان بهزیستی کشور برگزار گردید. (تهران 30-28/8/1387). با اخذ گواهی شرکت در کارگاه.
  • حضور در کارگاه آموزشی سه روزه “تربیت مربی پیشگیری از اچ.آی.وی/ایدز در زمینه رفتار های پر خطر” که توسط کمیته پیشگیری و کنترل ایدز سازمان بهزیستی کشور برگزار گردید. (جزیره کیش -25-23/9/ 1387). با اخذ گواهی شرکت در کارگاه.
  • حضور در کارگاه آموزشی چهار روزه “تربیت آموزشگران همسان پیشگیری از اچ.آی.وی/ایدز” که توسط کمیته پیشگیری و کنترل ایدز سازمان بهزیستی کشور و موسسه تحقیقات علوم رفتاری دانشگاه بقیه الله و سازمان بهزیستی خراسان رضوی برگزار گردید. (مشهد –1387 ). با اخذ گواهی شرکت در کارگاه.
  • حضور در کارگاه آموزشی سه روزه “شبکه سازی در سازمان های غیر دولتی” که توسط دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل متحد در ایران (UNODC) و ستاد مبارزه با مواد مخدر و موسسه داریوش (مرکز آموزشی و پژوهشی سوء مصرف وابستگی به مواد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی)برگزار گردید. (تهران – 18-20/12/2007). با اخذ گواهی شرکت در کارگاه.
  • حضور در سلسله کارگاه های آموزشی (چهار دوره) هشت روزه “ظرفیت سازی سازمان های غیر دولتی” که توسط دفتر مقابله با جرم و مواد مخدر سازمان ملل متحد در ایران (UNODC) و ستاد مبارزه با مواد مخدر و موسسه نو آوران پارس برگزار گردید. (تهران –2007 ). با اخذ گواهی شرکت در کارگاه.
  • حضور در کارگاه آموزشی سه روزه “کاهش آسیب های ناشی از سوء مصرف مواد مخدر جهت شاغلین مراکز DIC” که توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مرکز ملی مطالعات اعتیاد ایران برگزار گردید. (تهران – 8-6/3/1386). با اخذ گواهی شرکت در کارگاه.
  • برگزاری حضور در کارگاه آموزشی یک روزه “پیشگیری از ایدز ” که توسط کمیته پیشگیری و کنترل ایدز سازمان بهزیستی کشور و موسسه داریوش (مرکز آموزشی و پژوهشی سوء مصرف وابستگی به مواد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی) و موسسه کاهش آسیب پیام آوران همیاری برگزار گردید. (تهران – 1386). با اخذ گواهی شرکت در کارگاه.
  • حضور در کارگاه آموزشی یک روزه “پیشگیری از ایدز” که توسط کمیته پیشگیری و کنترل ایدز سازمان بهزیستی کشور و موسسه داریوش (مرکز آموزشی و پژوهشی سوء مصرف وابستگی به مواد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی) و موسسه کاهش آسیب سیمای سبز رهائی برگزار گردید. (تهران – 1385). با اخذ گواهی شرکت در کارگاه.
  • حضور در کارگاه آموزشی یک روزه “کاهش آسیب” که توسط سازمان بهزیستی استان تهران برگزار گردید. (تهران – 1385). با اخذ گواهی شرکت در کارگاه.
  • حضور در کارگاه آموزشی چهار روزه “نخستین کارگاه کشوری آموزش تیم های سیاری مراکز گذری کشور” که توسط موسسه سلامت و فرهنگ(مرکز تخصصی پیشگیری از اعتیاد روزبه) با حمایت و پشتیبانی اداره پیشگیری و درمان سوء مصرف مواد مخدر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار گردید. (اصفهان – 19-16/11/1384). با اخذ گواهی شرکت در کارگاه.
  • گذراندن CD های آموزشی مقدماتی و پیشرفته امنیت در کار- امنیت کارکنان، سلامت، رفاه سازمان ملل متحد.با اخذ گواهی آموزشی-2010

چاپ خلاصه نتايج پژوهشي: ​

◄ خارج از ايران:
1- Development a Program for Rational-Emotive Behavioral Therapy and Its Impact on Resilience and Mental Health in People Live with HIV/AIDS -2009
خلاصه نتایج این مقاله در کنفرانس بین المللی (Social Ecology of Resilience Pathways to Resilience II:) که توسط دانشگاه دالهوسی و دانشگاه کینگز کالج کشور کانادا در سال2010 برگزار شد، به چاپ رسید و از پژوهشگر و همکارانش جهت شرکت و سخنرانی (Oral Presentation) دعوت بعمل آمد. در تاریخ 15/3/1389 این مقاله توسط پژوهشگر در دانشگاه دالهوسی شهر هالیفکس ایالت نواسوشیا ی کشور کانادا ارائه شد. با اخذ گواهی شرکت در کارگاه. کتاب چاپ شده موجود می باشد Abstract 134.

2- Development a Program for Rational-Emotive Behavioral Therapy and Its Impact on Resilience and Mental Health in People Live with HIV/AIDS -2010
خلاصه نتايج این مقاله در کنفرانس بین المللی (Resilience, Why Bother?) که توسط دانشگاه بریقتون کشور انگلیس در سال 2011 برگزار خواهد شد، جهت چاپ پذیرفته شد. از پژوهشگر و همكارانش جهت شركت در كارگاه دعوت بعمل آمد.

◄ در ايران:
  • حبیب بهرامی و همکاران، “مقایسه تاثير برنامه رفتار درمانی عقلانی هیجانی بر تاب آوری و سلامت روان در بین زنان و مردان مبتلا به اج.آی.وی/ایدز “، چاپ شده در مجموعه مقالات نوزدهمین کنگره بیماری های عفونی و گرمسیری که توسط انجمن حمایت از بیماران عفونی کشور با همکاری مرکز مدیریت بیماریهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تهران برگزار گردید. 4 الی 5 دی ماه .1389 دارای گواهی ارائه پوستر.
  • حبیب بهرامی و همکاران ، “بررسي تاثير رفتار درمانی عقلانی هیجانی بر تاب آوری و سلامت روان زنان مبتلا به اج.آی.وی/ایدز داراي سابقه سوء مصرف مواد و داراي رفتارهاي پرخطر جنسي”، چاپ شده در مجموعه مقالات سومین سمینار سراسری ایدز که توسط مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری مرکز مدیریت بیماریهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دفتر سازمان جهانی بهداشت در تهران برگزار گردید. 9 الی 11 آذر ماه 1389 – صفحه 151.
  • حبیب بهرامی و همکاران ، ” بررسي تاثير رفتار درمانی عقلانی هیجانی بر تاب آوری و سلامت روان افراد مبتلا به اج.آی.وی/ایدز-1389″، چاپ شده در مجموعه مقالات سومین سمینار سراسری ایدز که توسط مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری مرکز مدیریت بیماریهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دفتر سازمان جهانی بهداشت در تهران برگزار گردید. 9 الی 11 آذر ماه 1389.صفحه 42.
  • حبیب بهرامی و همکاران ، ” تدوین برنامه رفتار درمانی عقلانی هیجانی و بررسی تاثیر آن بر تاب آوری و سلامت روان افراد مبتلا به اج.آی.وی/ایدز-1388″، چاپ شده در مجموعه مقالات سومین سمینار سالیانه ایدز ایران که توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، مرکز تحقیقات ایدز دانشگاه علوم پزشکی تهران و انجمن حمایت از بیماران عفونی برگزار گردید.1388، صفحه 50.

پذیرفته شدن خلاصه نتايج پژوهش، به صورت سخنرانی :​

◄ خارج از ايران:

1) Developing a Program for Rational-Emotive Behavioral Therapy and Its Impact on Resilience and Mental Health in People Live with HIV/AIDS. 2009.
خلاصه نتايج اين پژوهش در کنفرانس بین المللی (Social Ecology of Resilience Pathways to Resilience II:) که توسط دانشگاه دالهوسی و دانشگاه کینگز کالج کشور کانادا در سال2010 برگزار گردید جهت چاپ و ارائه به شکل سخنرانی پذیرفته شد و پژوهشگر و همکارانش به دعوت مرکز پژوهش های تاب آوری در این همایش شرکت نمودند.

◄ درايران:

1- حبیب بهرامی و همکاران ،” بررسي تاثير رفتار درمانی عقلانی هیجانی بر تاب آوری و سلامت روان افراد مبتلا به اج.آی.وی/ایدز-1389″، ارائه به صورت پوستر در سومین سمینار سالیانه ایدز ایران که توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، مرکز تحقیقات ایدز دانشگاه علوم پزشکی تهران و انجمن حمایت از بیماران عفونی کشور در دفتر مطالعات سیاسی وزارت امور خارجه برگزار گردید. (8-9/9/88) دارای گواهی ارائه پوستر.

پذیرفته شدن خلاصه نتايج پژوهش، به صورت پوستر :​

◄ خارج از ايران:
1) Effect of Rational-Emotive Behavioral Therapy on Resilience and Mental Health in People Live with HIV/AID. 2010
خلاصه نتايج اين پژوهش به صورت پوستر در کنفرانس بین المللی (Resilience, Why Bother?) که توسط دانشگاه بریقتون کشور انگلیس در سال 2011 برگزار خواهد شد، جهت چاپ پذیرفته شد.
◄ درايران:
1- حبیب بهرامی و همکاران ، “مقایسه تاثير برنامه رفتار درمانی عقلانی هیجانی بر تاب آوری و سلامت روان در بین زنان و مردان مبتلا به اج.آی.وی/ایدز “، ارائه به صورت پوستر در نوزدهمین کنگره بیماری های عفونی و گرمسیری که توسط انجمن حمایت از بیماران عفونی کشور با همکاری مرکز مدیریت بیماریهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تهران برگزار گردید. 4 الی 5 دی ماه .1389 دارای گواهی ارائه پوستر.

2- حبیب بهرامی و همکاران ، “بررسي تاثير رفتار درمانی عقلانی هیجانی بر تاب آوری و سلامت روان زنان مبتلا به اج.آی.وی/ایدز داراي سابقه سوء مصرف مواد و داراي رفتارهاي پرخطر جنسي”، ارائه به صورت پوستر در سومین سمینار سراسری ایدز که توسط مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری مرکز مدیریت بیماریهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دفتر سازمان جهانی بهداشت در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران برگزار گردید. 9 الی 11 آذر ماه 1389 . دارای گواهی ارائه پوستر.

3- حبیب بهرامی و همکاران ، “تدوین برنامه رفتار درمانی عقلانی هیجانی و بررسی تاثیر آن بر تاب آوری و سلامت روان افراد مبتلا به اج.آی.وی/ایدز-1388″، ارائه به صورت پوستر در سومین سمینار سالیانه ایدز ایران که توسط وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، مرکز تحقیقات ایدز دانشگاه علوم پزشکی تهران و انجمن حمایت از بیماران عفونی کشور در دفتر مطالعات سیاسی وزارت امور خارجه برگزار گردید. (8-9/9/88) دارای گواهی ارائه پوستر.